Over Ons


1. Wat zijn fat burners en wat is thermogenese?
Fat burners zijn producten die het lichaam helpen om vet af te breken. Ze stimuleren ook de stofwisseling. Vetkillers behoren tot het assortiment van alle bekende supplementenfabrikanten en worden in verschillende varianten geproduceerd. Maar hoe werken fat burners? Kortom, zij bevorderen de zogenaamde thermogenese. Daarachter schuilt de warmtevorming in het lichaam, die zich ontwikkelt door stofwisselingsprocessen en de verwerking van bepaalde voedingsmiddelen of voedingsstoffen. Een geoptimaliseerde thermogenese kan calorieën en vooral vetcellen smelten. Dit thermogene effect is tot nu toe alleen wetenschappelijk bewezen voor cafeïne en groene thee. Verschillende diëten maken ook gebruik van deze "vetverbrander"-effecten en vertrouwen op de juiste kruiden-voedselcombinaties om de eigen stofwisselingsprocessen van het lichaam te stimuleren en de vetverbranding te verhogen. Het gemeenschappelijke doel van alle atleten die vetverbranders bestellen, is het op lange termijn verminderen van het lichaamsvet. Eigenschappen van fat burners in een oogopslag: 

Fat burners stimuleren de stofwisseling Fat burners bevorderen de spijsvertering Fat burners zorgen voor een lang gevoel van verzadiging Fat burners verminderen het gevoel van honger2. waar moet ik op letten als ik fat burners neem?
Vetverbranders hebben een verschillend effect op elk lichaam, dus ze moeten niet ongecontroleerd en onzorgvuldig worden ingenomen. Elke atleet moet er zelf achter komen hoe goed hij bijvoorbeeld de hoeveelheid cafeïne verdraagt en hoe zijn optimale inname routine eruit ziet. Het is bijvoorbeeld niet aan te raden om de producten 's avonds in te nemen, omdat dit kan leiden tot problemen bij het in slaap vallen. Vetverbranders stimuleren het lichaam in het algemeen relatief snel tot verschillende stofwisselingsprocessen en kunnen het lichaam zo onder "stress" brengen. Elk organisme reageert hier anders op. Het is daarom aan te raden om tijdens de inname zeer goed te letten op de reacties en symptomen van je lichaam. Veel fabrikanten raden aan om eerst de individuele tolerantie van een product te testen met een kleine initiële dosis en vervolgens de dosis langzaam te verhogen. Omdat het lichaam voor alle stofwisselingsprocessen goed van vocht moet worden voorzien, moeten vooral intensieve sporters ervoor zorgen dat ze overdag en tijdens de training voldoende drinken.

3. kunnen vrouwen fat burner producten gebruiken?
Natuurlijk kunnen vrouwen ook vetverbrandingsproducten gebruiken om de vetverbranding en de stofwisseling te stimuleren. Sommige bedrijven hebben speciale supplementen ontwikkeld voor vrouwelijke atleten. Alvorens ze in te nemen, moeten eventuele interacties tussen de vetverbranders van vrouwen en andere medicijnen of preparaten met een Doseer in ieder geval niet te hoog en houd je aan de aanwijzingen op de verpakking.


4.Conclusie
Fat burners zijn verkrijgbaar in capsules, tabletten en poedervorm en bevorderen de vorming van warmte in het lichaam (thermogenese), die wordt veroorzaakt door stofwisselingsprocessen en de verwerking van bepaalde voedingsmiddelen of voedingsstoffen.

- Geoptimaliseerde thermogenese kan calorieën en vooral vetcellen smelten. Dit zogenaamde thermogene effect is wetenschappelijk bewezen voor cafeïne en groene thee.

- Bodybuilders en krachtsporters gebruiken vetverbranders vooral in de definitiefasen en ter voorbereiding op wedstrijden.

- Er zijn speciale vetverbranders voor vrouwen, die rekening houden met hun speciale behoeften. - Om de effectiviteit van vetverbranders te verbeteren, moeten ze altijd worden genomen in combinatie met een trainings- en voedingsplan dat is afgestemd op persoonlijke behoeften en doelen.

- Naast vetverbranders is een harde training en een gezonde voeding de beste manier om op de lange termijn gewicht te verliezen en vet te verminderen. - Natuurlijke vetverbranders onder de voedingsmiddelen variëren van specerijen zoals chili tot verse groenten en fruit tot vis en vezelrijk volkoren knäckebröd.

- Voordat de vetverbranders worden gebruikt, moet met een arts worden besproken of er interactie kan zijn met andere medicijnen of preparaten die worden genomen.

Écrivez-nous un message

Bezorging

Bestellen bij Dream Naturel is snel, eenvoudig en veilig. Elke bestelling op werkdagen voor 18:00 uur geplaatst wordt direct verzonden.

Levertijd

In de meeste gevallen bezorgen we je pakket binnen de Benelux al de volgende werkdag. In Nederland ook op zaterdag. Vanwege het coronavirus is je pakket soms wel langer onderweg dan gepland. De bezorgtijd naar andere landen verschilt per bestemming.

Retouneren

Voor producten waarbij hygiëne van belang is, geldt dat deze enkel ongeopend en in ongeschonden staat (eventuele verzegeling in tact) retour kunnen worden geaccepteerd. 

français fr